auteur Astrid

De end-survey voor L'Oréal Phytoclear staat voor je klaar!

26/04/2017 - 16:14

Het einde van deze leuke campagne nadert... Dat betekent dat de end-survey klaarstaat, hij wacht op jou om te worden ingevuld. Je kan deze invullen tot 1/5, we kijken al uit naar je eindoordeel!

Wat heeft jou het meest verbaasd tijdens deze campagne?


P.S. Vergeet je zeker geen foto in te sturen voor onze fotowedstrijd :) ?
 

auteur Adrian

Minder roos, meer zelfverzekerd?

12/04/2017 - 17:32

Nu je L'Oréal Elsève Phytoclear enkele weken gebruikt zou je hoofdhuid soepel, gekalmeerd en zacht moeten aanvoelen, en dat zonder roos uiteraard! Eveneens zijn je haren verzorgder en gevoed. Merk je dat je met deze mooie, gezonde en roosvrije coupe zelfzekerder door het leven gaat? Wat doe je nu spontaner en waar hoef je je geen zorgen meer over te maken?


popeyerubis

 

auteur Astrid

Wat een leuke foto's!

07/04/2017 - 17:50

Velen hebben ons hun fantastische haarfoto's gestuurd, jij ook? Je kunt ze uploaden in onze fotohoek en delen op social media met de hashtag #ClearlyDifferent en #TheInsidersBE in je posts zodat we ze makkelijk terugvinden. Er hangt bovendien een leuke prijs aan vast ;) !

Heb jij al fijne reacties gekregen op je glanzende, roosvrije haar?
 

         

        

         

auteur Astrid

Wat dacht je van een kleine ontspannende haarmassage?

31/03/2017 - 16:55

Een dag vol stress? Snak je naar ontstressen en relaxen? Gun jezelf een kleine haarmassage onder de douche: zo voel je jezelf snel weer zen!

  •   Bind je haren bijeen en oefen druk uit, in kleine cirkels, over de hele lengte van je nek.
  •  Breng je shampoo aan. Druk daarbij nadrukkelijk op de slapen en andere drukpunten om de bloedsomloop in de hoofdhuid te stimuleren: het rustgevende effect volgt gegarandeerd!
  •  Spoel je haren voorzichtig uit en profiteer van dit moment om te relaxen en het hoofd leeg te maken.
  •    Voer ook een kleine schedelmassage uit op de droge haren, met aandacht voor de slapen en de haarwortels.

Voel je sinds de start van je Elsève Phytoclear-ervaring een onmiskenbaar verschil in je hoofdhuid? En in je moreel? Vertel het ons in de commentaren! (Foto's en films zeggen veel meer!)

 


popeyerubis

 

auteur Astrid

We zijn halfweg: hoe verloopt jouw campagne?

28/03/2017 - 15:00

Je bent nu al enkele weken aan 't kennismaken met je nieuwe antiroosshampoo Elsève Phytoclear van L’Oréal en we zijn echt benieuwd naar je indrukken!
We sturen je daarom onze mid-survey die we graag ingevuld teruggestuurd krijgen voor 5/3. Je hebt hiervoor écht slechts enkele minuten nodig…

Of je het wil hebben over de geur, de verpakking, de sensitiviteit, de effecten op je hoofdhuid of uiteraard de doeltreffendheid tegen roos: wij zijn geïnteresseerd in alle positieve én negatieve punten. Heb je er al over gepraat rondom je, en indien ja: wat was de feedback vanuit je omgeving? Vertel het ons helemaal!

Aarzel ook niet om je zegje te doen op deze blog zodat ook de andere Insiders hun voordeel kunnen halen uit jouw ervaringen ;) .
 


popeyerubis

 

Start

13 mrt

Tot en met

Einde

24 apr