auteur Astrid

Onze verfrissende end-survey staat voor je klaar!

01/06/2017 - 17:47

Ben je tevreden over Spa Fruit & Spa touch Of? Wat vind jij het meest opmerkelijke aan het product? Met wie heb je gesproken en wie heb je intussen overtuigd van deze heerlijke dorstlessers? We horen graag jouw gedetailleerde mening in de end-survey! Deze kun je tot 08/06 invullen.

De campagne en de rapportageopties sluiten we vanaf vandaag al af; volgende week maken we de winnaars bekend ;) !

auteur Astrid

Vergeet niet te hydrateren!

26/05/2017 - 15:24

We gaan weer een mooi en warm weekend tegemoet - heerlijk toch?! Vergeet het hoofd niet koel te houden en op tijd en stond te hydrateren met Spa Fruit - heerlijk fris, dorstlessend en gewoon lekker. Welke Spa Fruit variant(en) verkies jij steevast bij deze hoge temperaturen?

Insiders Poll

 

auteur Astrid

Het beste van puur Spa water

19/05/2017 - 17:17

Het beste van de natuur tot bij de consument brengen – dat doet Spa sinds jaar en dag. Dit vertaalt zich niet alleen in een reeks verregaande maatregelen om het natuurgebied te beschermen waar Spa natuurlijk mineraalwater ontspringt. Een ode aan de onuitputtelijke bron van Spa: de regen. 

Haar mineraalwaters worden gewonnen in Spa, in een van de grootste beschermde natuurgebieden van Europa. Zij beschermen dit gebied met heel veel zorg, zodat ze het intact en puur kunnen houden om zo de zuiverheid van onze mineraalwaters te garanderen. Bovendien regent het in Spa gemiddeld 1,5 keer meer dan in de rest van België. De grondlagen worden dus voortdurend aangevuld en raken niet uitgeput. Zo kunnen jij én de toekomstige generaties blijven genieten van dit uiterst zuivere mineraalwater.

Ben je al lang een trouwe Spa-fan of heb je recent voor Spa gekozen?

auteur Astrid

Welke smaak kan je bekoren?

17/05/2017 - 16:00

Heb je de verschillende smaken van Spa Fruit en Spa Touch Of allemaal geproefd? Hebben je familie, vrienden, buren en collega’s deze heerlijke verfrissingen al ontdekt tijdens deze warme dagen? Wij zijn benieuwd wat jullie favorieten zijn, vertel het ons gerust in de reacties!

auteur Astrid

Wist je dat…

05/05/2017 - 16:37

… het water van Spa al in 1583 voor het eerst werd gebotteld en geëxporteerd?

… de rijken van over de hele wereld naar het stadje Spa kwamen om de heilzame werking van het water zelf te ervaren? Tsaar Peter de Grote en Victor Hugo kwamen niet alleen om het te drinken, maar ook om erin te baden!

... Spadel geïnvesteerd heeft in een nieuwe aseptische productielijn. Dankzij deze investering kunnen we frisdranken produceren met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

… ons lichaam uit maar liefst 60% water bestaat? Maar we verliezen ook constant vocht en dat verloren water moet dagelijks aangevuld worden om gezond te blijven.

Waarom kies jij voor Spa en wat maakt Spa zo uniek volgens jou?

foto: tomsteph

Start

11 apr

Tot en met

Einde

15 mei