auteur Astrid

Nieuwe campagne: CALOR strijkijzers

08/05/2017 - 14:28

Je hebt graag alles onder controle en dat geldt ook zo voor de strijk. Maar welk toestel geeft je de beste resultaten? Daar heeft CALOR dé oplossing voor. Met haar 100 jaar expertise biedt CALOR  een ruim assortiment aan strijkproducten aan voor elk type consument.

 

Stoomstrijkijzers: Stoomgeneratoren:
Ultimate Anti-Calc en Turbo Pro Anti-Calc
Voor perfecte resultaten
   Effectis Anti-Calc
Voor snel en makkelijk strijken zonder moeite
Easygliss
Voor optimaal gebruiksgemak
  Express Care en Pro Express Control
Voor uiterst snel en efficiënt strijken

 

Meer weten? Kijk voor alle specificaties op onze infopagina!

Wij zoeken 350 Insiders die deze toestellen willen uitproberen en snel en efficiënt willen strijken. Inschrijven kan tot 17/05!
 

 

Opgelet!

Tijdens de inschrijving voor je kandidatuur wordt geen waarborg gevraagd. Na het afsluiten van de inschrijvingsperiode wordt een preselectie gemaakt. Deze tijdelijke selectie zal een aantal kandidaten omvatten die voldoen aan het klantenprofiel voor CALOR. Daarna zal een e-mail worden gestuurd naar de kandidaten, met een link naar het betaalscherm waar we een waarborg vragen.

De eerste 350 kandidaten van de preselectie die met succes een waarborg betalen worden automatisch geselecteerd voor de campagne en ontvangen een CALOR toestel. Een bevestigingsmail met de definitieve selectie zal na de registratie worden verzonden.

Voor meer informatie over deze procedure, gelieve onze algemene voorwaarden te lezen.

 

 

Start

02 jun

Tot en met

Einde

30 jun