auteur Astrid

De Spa DUO end-survey staat voor je klaar!

16/08/2017 - 16:40

Ben je tevreden over Spa DUO? Wat vind jij het meest opmerkelijke aan deze niet-bruisende limonades? Met wie heb je gesproken en wie heb je intussen overtuigd van deze heerlijke dorstlessers? We horen graag jouw gedetailleerde mening in de end-survey! Deze kun je tot 21/08 invullen.

Vergeet verder onze wedstrijd niet. Laat ons in een leuke foto zien hoe jij verfrissing opzoekt en geniet van een verkoelend moment met jouw vrienden en Spa DUO. Deel deze op social media met de hashtag #SpaDUO en onze tag @TheInsidersBENL op Facebook en Twitter. Met deze foto maak je kans op een verrassingspakket van Spa!

Ga jij Spa DUO in huis blijven halen?

foto: ketjepje

auteur Astrid

Welke Spa DUO kies jij?

04/08/2017 - 14:24

Iets fris, iets zoet, iets zuur... Spa DUO biedt voor ieder wat wils! Maar euhhh... Welke smaak is jouw absolute topfavoriet? Laat het ons weten via deze poll :) !

Insiders Poll

 

auteur Astrid

Wist je dat...

25/07/2017 - 17:56

… het water van Spa al in 1583 voor het eerst werd gebotteld en geëxporteerd?

… de rijken van over de hele wereld naar het stadje Spa kwamen om de heilzame werking van het water zelf te ervaren? Tsaar Peter de Grote en Victor Hugo kwamen niet alleen om het te drinken, maar ook om erin te baden!

... Spadel geïnvesteerd heeft in een nieuwe aseptische productielijn. Dankzij deze investering kunnen we frisdranken produceren met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

… ons lichaam uit maar liefst 60% water bestaat? Maar we verliezen ook constant vocht en dat verloren water moet dagelijks aangevuld worden om gezond te blijven.


Wist jij deze weetjes over Spa? Ken je er nog of is de bron en streek van Spa je nog vrij onbekend?

foto: kristientje1986

auteur Astrid

Een ode aan de eeuwige bron van Spa

18/07/2017 - 17:28

Het beste van de natuur tot bij de consument brengen – dat doet Spa sinds jaar en dag. Dit vertaalt zich niet alleen in een reeks verregaande maatregelen om
het natuurgebied waar Spa natuurlijk mineraalwater ontspringt te beschermen. Het betekent ook zoeken naar een natuurlijke manier om te voldoen aan de behoeften van hydratatie en verfrissing met de natuur als ultieme inspiratiebron. Want elke druppel Spa begon als een druppel regen... daarom deze ode!
 

Wat is het eerste dat in jou opkomt als je aan Spa denkt?

auteur Astrid

Doe mee aan onze Spa DUO fotowedstrijd!

14/07/2017 - 15:47

We hebben aan deze campagne een leuke fotowedstrijd gekoppeld. 

Wat moet je doen?
Laat ons in een leuke foto zien hoe jij verfrissing opzoekt en geniet van een verkoelend moment met jouw vrienden en Spa DUO. Deel deze op social media met de hashtag #SpaDUO en onze tag @TheInsidersBENL op Facebook en Twitter. Met deze foto maak je kans op een verrassingspakket van Spa!

Veel succes!

Start

15 jun

Tot en met

Einde

11 aug