auteur Astrid

Deze leuke campagne zit erop!

25/08/2017 - 15:04

Zie zo, deze campagne is definitief afgelopen, nu kunnen we de winnaars bekendmaken! Hopelijk hebben jullie zich geamuseerd en heerlijk geproefd van Vitalinea Break. Tijdens deze campagne kon je ook wat winnen, dit zijn onze 3 winnaars:

  1. De 2 meest actieve Insiders winnen een Cadeaubon Relax Deluxe: Insider Nefertari & Insider sushis
  2. De gesprekspartner die de Vitalinea Quiz gewonnen heeft wint een Cadeaubon Superwoman: Insider OlafV - gesprekspartner Astrid

Proficiat aan de winnaars, de cadeaubon zal in de loop van volgende week bij jullie thuis geleverd worden. We hopen dat jullie evenveel plezier hebben beleefd als wij en zien jullie graag terug bij een volgende campagne!

 

auteur Astrid

Heb je deze recepten geprobeerd met Vitalinea Break?

18/08/2017 - 14:00

Een heerlijke topping maakt Vitalinea Break eens zo lekker, heb je ze al eens geprobeerd?

  • Vitalinea Break Ananas met 3 fijngehakte muntblaadjes en 3 eetlepels limoensap.
  • Vitalinea Break Framboos met 3 lychees (in blokjes gesneden) en 2 tot 3 koffielepels rozensiroop.
  • Vitalinea Break Kers met een handvol amandelnoten en een eetlepel grove donkere chocoladestukjes.
  • Vitalinea Break bosbes met een halve banaan (in blokjes gesneden) en 5 tot 6 fijngemaakte pistachenoten.

Heb jij andere ideeën als serveersuggesties? Wat is jouw favoriet ondertussen? Deel het met ons in de reacties !

Insiders Poll

 

auteur Adrian

De end-survey voor Vitalinea Break staat voor je klaar!

15/08/2017 - 15:22

Deze campagne eindigt binnen een week, dus hebben we de end-survey klaargezet - hij wacht op jou om te worden ingevuld! We willen graag weten wat jouw mening is over Vitalinea Break. Laat het ons dus weten voor 21/08, want jouw mening is erg belangrijk!)

Vergeet verder onze wedstrijd niet. Heb je nog leuke foto's ingestuurd? Aarzel niet om ze te uploaden in onze fotohoek en ze te delen op social media met de hashtag #MyVitalineaBreak. Zo maak je kans op een cadeaubon voor een luxe verwenarrangement!
 

foto: popeyerubis

auteur Astrid

Proteïnen?

10/08/2017 - 15:35

Vitalinea Break is natuurlijk rijk aan proteïnen. Proteïnen, ook eiwitten genoemd, kunnen we zien als ‘bouwstoffen’ voor ons lichaam. Zorg er dus voor dat je voeding voldoende proteïnen bevat.

Waarom? De proteïnen dragen bij tot de groei en de instandhouding van de spiermassa alsook de instandhouding van een normaal beendergestel* en, in tegenstelling tot suikers en vetten, worden ze niet omgezet in lichaamsvet. Proteïnen uit melkproducten leveren alle zogenaamd ‘essentiële’ aminozuren. Ze worden zo genoemd omdat we deze aminozuren enkel uit onze voeding kunnen halen.

Hoe maakt Vitalinea Break deel uit van jouw voeding en levensstijl? Ben jij bewust bezig met sporten, gezonde voeding enz.?

*Te consumeren in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.  

Insider bosuil alvast wel!

auteur Astrid

Ontdek het geheim van de stevige textuur

04/08/2017 - 14:00

Vitalinea Break: de techniek van het kaasmaken toegepast op een gefermenteerde melkspecialiteit met yoghurtfermenten. De melk wordt eerst gepasteuriseerd en nadien met yoghurtfermenten gefermenteerd. Vervolgens wordt het product dankzij een speciaal uitlekproces zoals een verse kaas behandeld. Het resultaat?  Een vetvrije melkspecialiteit van Danone die natuurlijk rijk is aan proteïnen, een stevige textuur bevat en een bijzondere smaak heeft!  (visual van het proces in de campagnegids).   

Kende jij deze speciale bereiding? Kan de structuur en de smaak je bekoren?

Start

10 jul

Tot en met

Einde

14 aug