auteur Astrid

Het ideale tussendoortje!

21/07/2017 - 14:00

Zoals jullie hebben gemerkt, heeft Vitalinea Break een smeuïgere, stevige textuur. Daarom is het ideaal voor die momenten tussendoor om je honger te stillen of te genieten van een fruitige 'break'!

Insiders Poll

Wanneer smaakt een Vitalinea Break jou het meest? Laat het ons weten via deze poll!

auteur Astrid

Wat is jouw eerste indruk van Vitalinea Break?

12/07/2017 - 17:06

Ben je al op zoek gegaan naar jouw Vitalinea Break? Vergeet het zeker niet te halen in de supermarkt zodra je je pakket hebt ontvangen!

Vitalinea Break is een vetvrije melkspecialiteit van Danone die natuurlijk rijk is aan proteïnen. De melk wordt eerst gepasteuriseerd en nadien met yoghurtfermenten
gefermenteerd. Vervolgens wordt het product dankzij een speciaal uitlekproces zoals een verse kaas behandeld. Dit zorgt voor de stevige textuur en bijzondere smaak:

Een stevige textuur

 • Natuurlijk rijk aan proteïnen
 • 0% vet
 • 100% smaak!

Wat is jouw eerste indruk van dit heerlijke tussendoortje?
 

auteur Astrid

De Vitalinea Break campagne gaat van start!

07/07/2017 - 17:16

Het is zo ver, vandaag komen de eerste pakketten toe! Deze worden vanaf 7/7 geleverd in een handig brievenbusformaat, dus je hoeft niet thuis aanwezig te zijn. Heb je een week na de start van de campagne nog niets ontvangen, geef dan even een seintje! Van zodra je jouw pakket hebt ontvangen, kan de campagne echt beginnen!

 • Ga naar de supermarkt in jouw buurt en haal Vitalinea Break in huis. Je vindt de producten terug in de zuivelafdeling.
  LET OP: zorg dat de Vitalinea Break verpakkingen recht blijven staan als je ze in je winkelkar of tas neemt, zo blijft de stevige textuur in topconditie!
   
 • Deel Vitalinea Break met vrienden, familie en collega¬í's! Vertel hen over je eigen ervaringen en laat hen proeven van dit heerlijke tussendoortje. Zijn ze overtuigd? Geef hen dan een 1+1 coupon zodat ze zelf Vitalinea Break kunnen gaan halen in hun supermarkt.
   
 • Laat ons weten met wie, waar, wanneer en waarover je gesproken hebt via rapportjes. Bovendien kan je je gedetailleerde mening kwijt in de end-survey.

Laat het smaken!

auteur Astrid

De selectie voor Vitalinea Break is bekend gemaakt!

26/06/2017 - 17:20

Eindelijk het grote nieuws! De verlossende mails zijn uitgestuurd dus hou je mailbox (en spamfilter) in de gaten om te weten of je geselecteerd bent. Ook wie niet werd geselecteerd, krijgt een email van ons. De gelukkigen kunnen vanaf 4/7 en de dagen erna hun brievenbuspakketje van PostNL in de bus verwachten met een campagnegids, een quizboekje, kortingsbonnen en '100% terugbetaald'-bonnen om Vitalinea Break in huis te halen.

Ben je er niet bij? Geen paniek, de volgende campagnes staan hier vol ongeduld te trappelen om aangekondigd te worden!

auteur Astrid

Nieuwe campagne: Vitalinea Break

12/06/2017 - 11:33

Zoek je naar een balans in het leven en kleine verwenmomentjes?

Probeer Vitalinea Break als tussendoortje: een stevige textuur, natuurlijk rijk aan proteïnen, 0% vet en 100% smaak!

Vitalinea Break is een vetvrije melkspecialiteit van Danone die natuurlijk rijk is aan proteïnen. De melk wordt eerst gepasteuriseerd en nadien met yoghurtfermenten gefermenteerd.

Vervolgens wordt het product dankzij een speciaal uitlekproces zoals een verse kaas behandeld. Dit zorgt voor de stevige textuur en bijzondere smaak. Ontdek hier het geheim en lees hoe Vitalinea Break wordt gemaakt!

Wij zoeken 5.000 Insiders die willen genieten van dit tussendoortje en heerlijke smaakmomenten willen delen met familie en vrienden.

Schrijf je in vóór 19/06!

Start

04 jul

Tot en met

Einde

08 aug