auteur Astrid

3, 2, 1... Filmen maar!

19/07/2017 - 16:54

Enkele pakketten zijn nog onderweg (dus geen paniek indien je nog niets hebt gehoord), maar de meesten onder jullie kunnen met deze campagne beginnen! Zodra je deze 360° camera in handen hebt, kun je beginnen aan jouw 360° avontuur dat later in VR kunt herbekijken.

STAP 1: DEEL JE ERVARING
Wanneer je foto’s en video’s hebt gemaakt met een 360˚ ervaring en de herinnering hebt herleefd door je Gear VR, is het tijd om je persoonlijke ervaringen te delen:

  • Deel jouw mening met anderen op het campagneblog.
  • Schrijf je persoonlijke mening op in een 'Mijn Review'.

STAP 2: RAADPLEEG ONZE REVIEW COACH EN DEEL JE MENING ONLINE
Wanneer je jouw SmartReviews hebt geschreven, zal onze Review Coach jou helpen om deze nog meer op te laten vallen! Als je SmartReviews volgens onze Review Coach perfect zijn, zal je een email en officieel ‘groen licht’ ontvangen om je SmartReviews als online reviews te plaatsen op verschillende webshops.

STAP 3: GA VIRAAL
Zorg dat iedereen in jouw sociale netwerk het over de Gear 360 heeft via YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Gebruik de hashtag #insidersGear360 in je posts en laat de wereld zien hoe jouw leven met de Gear 360 eruit ziet. 

Wat ga jij voor de allereerste keer filmen met je Samsung Gear 360 - neem je hem tijdens het sporten of op reis of ga je er gewoon op uittrekken?

auteur Astrid

Nieuwe campagne: Samsung Gear360 + Gear VR

26/06/2017 - 11:39

Een product heeft meer dan je ziet op het eerste oog. Met de Samsung Gear 360 camera en de Gear VR krijg je een compleet zicht op jouw omgeving en vind je een betere manier om je memorabele momenten vast te leggen. Daarnaast kun je deze kostbare herinneringen herleven met je Gear VR en smartphone voor een unieke all-round beleving.

De Gear 360 is ontwikkeld om in 4K kwaliteit op te nemen of live uit te zenden, en vervolgens helemaal eigen te maken met de Samsung Gear 360 app. Met het kleinere formaat, en herontworpen, makkelijk vast te houden ontwerp van de Gear 360, zijn je herinneringen niet het enige dat je koestert.

  • 360 opnames met Hoge Resolutie
  • Live 360 social broadcasting
  • Leuk editten & gemakkelijk delen
  • Verbeterde draagbaarheid
  • Te verbinden met de Gear VR

We zoeken 150 actieve Insiders die de vernieuwde Samsung Gear 360 willen ontdekken, samen met de Gear VR, en hun ervaringen online willen delen.

Interesse? Schrijf je dan in voor 3/07!

Start

14 jul

Tot en met

Einde

18 aug