auteur Astrid

Verras ons met je coole video's!

08/08/2017 - 12:28

Wauw, we hebben een al een heleboel gave foto's binnengekregen van jullie - fijn dat jullie er allemaal op uittrekken met de Gear 360.

Insider magali069 trok al naar het strand, Insider istrooba ging met de Gear 360 op vakantie en Insider larisadv heeft haar bootvaart mooi in kaart gebracht - dé ideale manier om ook leuke video's te maken onderweg!

Waar neem jij je Gear 360 mee naartoe? Maak zeker gebruik van de videofunctie, want daar zijn we benieuwd naar. Je kunt je video daarna uploaden via YouTube en de link naar ons rapporteren. Daarnaast kun je je video via social media delen met de hashtag #insidersGear360.

auteur Adrian

Word een ster op de Wall of Fame

02/08/2017 - 17:31

Reviews schrijven loont de moeite! Alle reviews worden op onze Wall of Fame vermeld, inclusief de Top 10. De 3 beste recensieschrijvers van deze Top 10 staat een leuke verrassing te wachten want zij mogen hun Samsung Gear 360 en Gear VR gratis houden na de campagne! Als dat geen topprijs is?!

Test er ondertussen maar lustig op los en neem je camera overal mee naartoe. Probeer zo veel mogelijk features van deze 360° camera en coole VR--bril te ontdekken, laat het allemaal bezinken en kruip binnen anderhalve week in je reviewpen ;) . Zo kun je anderen overtuigen die interesse hebben in de Samsung Gear 360 en Gear VR!

foto: istrooba

auteur Astrid

Wat is jouw eerste indruk van Samsung Gear 360 + VR?

25/07/2017 - 17:40

Zodra je jouw Insider-pakket hebt ontvangen kan het plezier beginnen! Lees de campagne brief en de handleiding door voor je de Gear 360 in gebruik neemt. Hulp nodig? Bekijk dan zeker de ‘How To’ video op het Samsung YouTube kanaal. 

Al helemaal klaar met het instellen? Vertel ons wat jouw eerste bevindingen waren tijdens het uitpakken van jouw exclusieve pakket – wij horen graag over jouw eerste indruk! Schrijf ze op in een Mijn Review en pas deze aan gedurende de campagne. 

Wat is jouw eerste indruk? Is de installatie vlot gelukt? Kon je onmiddellijk aan de slag? Vertel je ervaringen in de reacties!

auteur Astrid

3, 2, 1... Filmen maar!

19/07/2017 - 16:54

Enkele pakketten zijn nog onderweg (dus geen paniek indien je nog niets hebt gehoord), maar de meesten onder jullie kunnen met deze campagne beginnen! Zodra je deze 360° camera in handen hebt, kun je beginnen aan jouw 360° avontuur dat later in VR kunt herbekijken.

STAP 1: DEEL JE ERVARING
Wanneer je foto’s en video’s hebt gemaakt met een 360˚ ervaring en de herinnering hebt herleefd door je Gear VR, is het tijd om je persoonlijke ervaringen te delen:

  • Deel jouw mening met anderen op het campagneblog.
  • Schrijf je persoonlijke mening op in een 'Mijn Review'.

STAP 2: RAADPLEEG ONZE REVIEW COACH EN DEEL JE MENING ONLINE
Wanneer je jouw SmartReviews hebt geschreven, zal onze Review Coach jou helpen om deze nog meer op te laten vallen! Als je SmartReviews volgens onze Review Coach perfect zijn, zal je een email en officieel ‘groen licht’ ontvangen om je SmartReviews als online reviews te plaatsen op verschillende webshops.

STAP 3: GA VIRAAL
Zorg dat iedereen in jouw sociale netwerk het over de Gear 360 heeft via YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Gebruik de hashtag #insidersGear360 in je posts en laat de wereld zien hoe jouw leven met de Gear 360 eruit ziet. 

Wat ga jij voor de allereerste keer filmen met je Samsung Gear 360 - neem je hem tijdens het sporten of op reis of ga je er gewoon op uittrekken?

auteur Astrid

Nieuwe campagne: Samsung Gear360 + Gear VR

26/06/2017 - 11:39

Een product heeft meer dan je ziet op het eerste oog. Met de Samsung Gear 360 camera en de Gear VR krijg je een compleet zicht op jouw omgeving en vind je een betere manier om je memorabele momenten vast te leggen. Daarnaast kun je deze kostbare herinneringen herleven met je Gear VR en smartphone voor een unieke all-round beleving.

De Gear 360 is ontwikkeld om in 4K kwaliteit op te nemen of live uit te zenden, en vervolgens helemaal eigen te maken met de Samsung Gear 360 app. Met het kleinere formaat, en herontworpen, makkelijk vast te houden ontwerp van de Gear 360, zijn je herinneringen niet het enige dat je koestert.

  • 360 opnames met Hoge Resolutie
  • Live 360 social broadcasting
  • Leuk editten & gemakkelijk delen
  • Verbeterde draagbaarheid
  • Te verbinden met de Gear VR

We zoeken 150 actieve Insiders die de vernieuwde Samsung Gear 360 willen ontdekken, samen met de Gear VR, en hun ervaringen online willen delen.

Interesse? Schrijf je dan in voor 3/07!

Start

19 jul

Tot en met

Einde

23 aug