We weten allemaal dat het fijn is om de dag met een goed ontbijt te starten. Tegenwoordig komen we in ons drukke bestaan echter soms tijd te kort om evenwichtig te ontbijten. 

Voor die haastige ochtend waarop je er door tijdgebrek niet aan toe komt op je gemak te ontbijten, heeft belVita een voorstel voor jou! Combineer haar ruime assortiment aan ontbijtbiscuits met een stuk fruit, zuivel en een warme drank en creëer eenvoudig een lekker ontbijtmoment. Zo hoef je deze belangrijke maaltijd niet over te slaan, zelfs niet op drukke dagen!

 


>> ONTDEK HET PRODUCT
Open je pakket en leer het product kennen. Deel je eerste indrukken met ons door foto’s of een video te uploaden van je uitpakmoment.
>> NODIG JE VRIENDEN UIT
Laat hen ook kennismaken met het product en maak je ervaring nog leuker!
>> RAPPORTEER
Maak het product mee bekend en breng ons op de hoogte elke keer je over het product gesproken hebt
>> ACTIVITEITEN
  • Gebruik de talktools
  • Neem foto's
  • Schrijf een blogreactie
>> VUL DE END-SURVEY IN
Vertel ons over je conversaties, de reacties die je kreeg enz. door de end-survey in te vullen.

Activiteiten

Stap 1: Ontdek belVita ontbijtbiscuits
Geniet van belVita als onderdeel van een evenwichtig ontbijt, met yoghurt of melk, een portie fruit en een kop thee of koffie. Ervaar het zelf!

Stap 2: Deel jouw mening
Praat over belVita ontbijtbiscuits. Geef je vrienden, familie, collega’s en buren de kans om deze ontbijtbiscuits te proeven en geef jouw mening in een testimonial voor andere Insiders.

Stap 3: Houd ons op de hoogte
Laat ons weten met wie je over belVita hebt gesproken in rapportjes, deel foto’s van jouw belVita momenten en laat leuke reacties achter op onze blog. Op het einde van de campagne zal je in de end-survey je eindoordeel over deze ontbijtbiscuits kunnen invullen. 

Ook tijdens deze campagne valt er iets te winnen! De ingezonden foto’s worden beoordeeld op originaliteit en creativiteit, deelnemers maken hierbij kans op een belVita verrassingspakket! Lees hier de actievoorwaarden.

 

Meer campagne info...

BelVita is de expert op het gebied van ontbijtbiscuits. De krokante biscuits van belVita zijn gemaakt met minstens 5 soorten volkorengranen en zijn de enige ontbijtbiscuits die wetenschappelijk bewezen langzaam koolhydraten vrijgeven gedurende 4 uur, als onderdeel van een gebalanceerd ontbijt.

Door ons drukke bestaan schiet het maken van een evenwichtig ontbijt er nog weleens bij in. Combineer op een haastige ochtend het ruime assortiment ontbijtbiscuits van belVita met een stuk fruit, zuivel en een warme drank en creëer eenvoudig een lekker ontbijtmoment. Zelfs als je even wat minder tijd hebt. Energie voor de hele ochtend!*

*belVita ontbijtbiscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan producten met een laag gehalte langzaam verteerbaar zetmeel.

Wat kan je verwachten?

Voor de Insiders:

  • 2 belVita Melk & Granen verpakkingen (2x400g)
  • 1 leaflet met duocoupon
  • 1 belVita shopper
  • 1 campagnegids


Om uit te delen:

  • 30 belVita Melk & Granen samples (30x50g)                      
  • 30 duocoupons 

De feiten op een rij

 Na een nacht slapen je lichaam zo’n 8 uur lang gevast heeft en het daarom belangrijk is om bijzondere aandacht te besteden aan de eerste maaltijd van de dag?
 91% van de mensen ontbijt belangrijk vindt en 64% het zelfs de belangrijkste maaltijd van de dag vindt?**
... Echter 25% van de mensen 's ochtends slechts snel een ontbijt nuttigt?**
 We gemiddeld 70 keer per jaar het ontbijt over slaan in Europa? Dat is meer dan 1 keer per week!***
 belVita ontbijtbiscuits smakelijk zijn als onderdeel van een evenwichtig ontbijt, met yoghurt of melk, een portie fruit en een kop thee of koffie? Zo hoef je zelfs niet op een drukke ochtend deze belangrijke maaltijd over te slaan!
 belVita ontbijtbiscuits de enige ontbijtbiscuits zijn die wetenschappelijk bewezen langzaam koolhydraten vrijgeven gedurende 4 uur, als onderdeel van een gebalanceerd ontbijt?

 

*TNS Nipo U&A ontbijten in Nederland  2011
** De Persgroep en Rossel Belgie 2010

*** Datamonitor – Breakfast Occassions 2007-2012

Start

04 mrt

Tot en met

Einde

29 apr