Ben je trots op jouw woonst en hou je je huis graag stofvrij in alle stilte en gemak, zonder in te boeten op een optimaal stofzuigresultaat? Dan heeft Rowenta voor jou de stilste stofzuiger met zak met uitzonderlijke zuigkracht op alle vloertypes: de Rowenta Silence Force™ 4A!

Wij zoeken 150 insiders die zelf de kracht en stilte van deze stofzuiger willen ontdekken via deze unieke reviewcampagne. Wil jij genieten van deze unieke ervaring? Schrijf je dan snel in voor 12/10!


>> ONTDEK HET PRODUCT
Open je pakket en leer het product kennen. Deel je eerste indrukken.
>> QUICK REPORT
Breng ons op de hoogte elke keer je over het product gesproken hebt door ons een een quick report te sturen.
>> POST REVIEWS ONLINE
Schrijf je eigen review en plaats deze op websites, webshops of vergelijkingssites.
>> DEEL OP FACEBOOK & TWITTER
Deel je ervaringen op facebook en twitter en vernoem de campagne hashtag.
>> FOTO'S
Deel de fun en upload je leukste foto’s in de fotohoek op de campagnesite.

Activiteiten

Speciaal voor jou:

 • 1 Rowenta Silence Force™ 4A stofzuiger*
 • 1 campagnegids
 • 1 garantiebrief

* Tijdens deze campagne wordt het volgende model getest: RO6441EA. Je zal dus kunnen reviewen op pagina’s de RO6441EA maar ook op pagina’s voor de modellen RO6443EA en RO6432EA. Deze modellen verschillen enkel van kleur.

Meer campagne info...

Maak kennis met een stofzuiger die tegelijk extreem krachtig én extreem stil is. Met slechts 64dB in stille modus en 66dB op maximaal vermogen, is de Silence Force 4A de stilste stofzuiger met zak die alle gebruikscomfort biedt.

 

De Silence Force™ A4 slaagde voor alle Europese energielabeltests en behaalde de hoogst mogelijke scores: allemaal A’s. Deze vlotte en geruisloze stofzuiger is krachtig en verwijdert vuil van alle oppervlakken met 3 filtratieniveaus die meer dan 99.99%* van het stof opnemen en tot 60%** minder energie verbruikt.

 

Dankzij de Deep Clean-kop en hygiënische stofzak die zichzelf afsluit verwijder je zelfs diepzittend stof uit vast tapijt, tegels, parket en alle andere soorten vloeren. 

 

* Filtratieniveau m.nb.t. opgezogen stof

** In vergelijking met een vorige reeks stofzuiger van 200W van Rowenta.

 

Bekijk hier alle specificaties!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze campagne krijg jij de exclusieve kans om de Rowenta Silence  Force™ 4A uit te proberen én hierover online te vertellen of te ‘WOMmen’ door reviews te schrijven. Daarom hebben we je het extra makkelijk gemaakt met een uniek campagnetype. Je hoeft alleen kort en bondig te vermelden waar je reviews hebt geplaatst – snel en eenvoudig!

 

• In de beknopte campagnegids zie je stap voor stap hoe je online moet WOMMen.

• Eerst krijg je de tijd om het apparaat te testen en te wennen aan deze snelle en efficiënte manier van stofzuigen. Daarna kun je onmiddellijk beginnen reviewen. In totaal duurt de campagne 3 weken.

• Je hoeft geen gesprekken te rapporteren – enkel de links van jouw reviews doorsturen is al voldoende!

De feiten op een rij

Opgelet! Om deel te nemen aan deze campagne vragen we jou een waarborg te blokkeren via je creditcard/bankkaart (meer info over dit soort betaalcampagnes vind je bij de FAQs). Deze standaardwaarborg van €139,49 wordt tijdelijk op jouw rekening bevroren (en gaat dus niet van jouw rekening). Na de campagne zijn er 2 opties:

 

1) Besluit je de Rowenta Silence  Force™ 4A na de campagne te houden? Dan vul je de end-survey in en schaf je het toestel aan. Na verloop van tijd zal je de waarborg van je rekening zien gaan.

2) Wens je de Rowenta Silence  Force™ 4A niet te houden? Vul de end-survey dan zeker in en stuur het toestel volgens de juiste procedure terug. Na verloop van tijd wordt jouw waarborg opnieuw vrijgegeven.

Meer info over deze procedure kan je lezen in de deelnamevoorwaarden op onze campagnesite (PDF-icoon naast de campagneblog).

 • 07/08 - 18:13
 • Silas09az@gmail.com

Sensacional

 
 • 12/07 - 22:13
 • Soarestami

Deve ser incrível! ????

 
 • 16/06 - 21:11
 • Priskilla

Ik was er spijtig genoeg weer niet bij :(

 
 • 12/06 - 19:29
 • sulasmonts1

Nossa eu preciso muito de um desse...e uma maravilha. ..facilita o dia a dia ...com muito qualidade e beleza ....eu quero

 
 • 11/06 - 21:45
 • Anneke7603

Dit merk stofzuiger gebruik ik al een paar jaren , ben er zeer tevreden over !!  Alleen het vorige model was wel heel zwaar , ik hoop dat dit toestel lichter is , ik was nog geen lid toen deze campagne er was !!! Goed merk , sterke wisselstukken , gaat lang mee 

 
 • 11/06 - 01:05
 • Felipe1234

Gostei muito desse raspirador poderia emvia um para mim testa ele porfavor

 
 • 05/06 - 06:46
 • Luhinside1

muito bom quero um desse

 
 • 03/06 - 19:30
 • AparecidaLiima

Ótimo, deve ser incrível.

 
 • 30/05 - 07:05
 • Reclamemaker

Is het nu echt effectief de stilste? Kan iemand een vergelijking geven met dayson? Ik ben voorstander van dayson, heel krachtig!

 
 • 13/05 - 21:24
 • Labacellary

Sempre quiz ter um desse em casa, adoraria ganhar um.

 
 • 29/12 - 11:06
 • sandrag

Iemand al eens stofzuigerzakken gekocht ergens? Ben op collishop aan't kijken en twijfel welke ik moet nemen :-O

ankavl: Ik vind die zakken niet.  Hebt u er ondertussen gevonden ? Zo ja, waar aub ?

sandrag: Nadat ik toch de verkeerde besteld had bij collishop (:-( ) heb ik er gevonden bij Vandenborre!

 
 • 07/12 - 20:19
 • cl10

zijn er bij jullie nog die een mail gehad hebben dat de stofzuiger niet is toegekomen bij The Insiders? Ben er nog niet goed van: ik heb een mail gekregen van The Insiders dat mijn stofzuiger niet is toegekomen, maw hij is vermist, verloren gegaan of gestolen maar als hij niet terecht is voor 14 dec gaat het geld van mijn rekening!!!

m_d: Ik heb niets ontvangen, ik vermoed dus dat alles in orde is.

Jasjokko1976: Zelfde verhaal : gisteren mail gekregen dat ze de stofzuiger niet terug ontvangen hebben en eveneens de stofzuiger vorige week teruggestuurd. Ik ga dus vandaag ook contact opnemen met het kialapunt.

Sortje: OOk ik heb bericht gekregen vorige week dat mijn stofzuiger niet was toegekomen. verschrikkelijk vind ik dat. k had gelukkig een kopie van mijn verzendcode welke ik op de doos heb gekleefd bewaard. en ik heb nog steeds niet vernomen of hij ondertussen wel is toegekomen of niet en morgen verloopt de deadline. pffff heb jij al iets vernomen?

cl10: neen, ik heb nog niks gehoord, weet dus nog niet of ze mijn pak hebben ontvangen of dat het bij Kiala is blijven plakken?  

Jasjokko1976: Vandaag telefonisch contact opgenomen nadat ik maar geen gehoor kreeg via mail. De mevrouw aan de telefoon wist me te vertellen dat er nogmaals gedubbelcheckt wordt vooraleer het geld van de rekening zal afgehouden worden.  Toch wel opvallend dat er meerdere mensen dit tegenkomen. @ Clasp & Sortje : hebben jullie al iets verders vernomen ?

cl10: hey Jasjokko, ik heb nog geen nieuws ontvangen van The Insiders na mijn mailke van hen in december dat ze mijn stofzugier niet hadden ontvangen. Dus toen ik hun maike kreeg was de stofzuiger al 5 dagen afgegeven aan de Kiala chauffeur. Via de Kiala tracking kon ik zien dat ze de stofzuiger zouden moeten ontvangen hebben, 3 dagen eerder dan het mailke. Waar het misgegaan is weet ik niet, maar wij hebben de regels gevolgd zoals ze gevraagd hebben. Is err iets bij Kiala misgegaan? We weten niks. Ik heb nog niks gehoord tot hier toe, ik hoop dat dat wil zeggen dat alles ok is maar eigenlijk weten we het niet. Hoe is het bij jullie?  

Lauke76: Wij kregen zo ooit eens een scheerapparaat niet terwijl die wel verzonden was, ook na het einde van de testperiode terug enkele mails moeten versturen dat we niets konden terug sturen wat we nooit kregen. Dit wordt blijkbaar inderdaad een probleem. Misschien moet eens gekeken worden waar dit steeds mis loopt. Bij 'UPS' of ergen anders? Voor diegene die dit tegenkomen is dit heel stresserend want je loopt de kans dat je onterecht geld wordt afgehouden.

Reclamemaker: En hoe is het nu afgelopen? Gebeurt dit vaker, want zo os testen niet echt leuk. Ik ben nog niet geselecteerd geweest helaas. Heb je nu moeten betalen?

cl10: Ik heb sedertdien niks meer gehoord dus denk ik wel dat het ok os.  Neen, het geld is niet van mijn rekening gegaan, dus is het in orde. We vermoeden dat eht pak was achtergelbeven bij Kiala! Wantik had gelukkig een bewijs dat ik de Rowenta stofzuiger had ingegeven en heb nog rondgebeld. Dus t is ok!

 
 • 07/12 - 20:05
 • cl10

De Rowenta stofzuiger heb ik vorige week donderdag 1 dec afgegeven in mijn kialapunt. Alles in orde dacht ik, alles mooi in de doos, doos dichtgeplakt en op de doos mijn sticker die we moesten gebruiken om terug te zenden. Vanavond krijg ik een mail van The Insiders dat ze mijn doos met stozuiger nog niet ontvangen hebben dus zal de 139,9 euro  van mijn rekening gaan?!!???!! Dus als ik goed begrijp, ben ik nu de stozuiger kwijt (want ik heb hem teruggestuurd zoals afgesproken) en nu  nemen ze nog eens mijn geld van mijn rekening. Ale, ik heb nog tijd om een mail te zenden met mijn codes maar 't is weeral stress en stress en achternageloop. Hopelijk is die onderweg niet gepiekt, gestolen of is hij verloren gegaan bij The Insiders want wij staan aan de zwakste kant natuurlijk. Ik hoop echt dat ze bij The Insiders mijn Rowenta stofzuiger terugvinden. Dit was de eerste en alleszins de laatste keer dat ik iets test met een waarborg.  

cl10: morgen zal ik best eens bellen naar het kiala punt zeker

 
 • 07/12 - 19:56
 • cl10

wat is dat toch, Kunnen we nu echt niets of niemand meer vertrouwen?

 
 • 01/12 - 17:30
 • nosy

Ik ga hem dan toch niet houden. Ik vind hem wel iets beter dan mijn oude, vooral een geluid dan toch. Maar mijn vriend vind hem veel te log en te onhandig. En anders heeft die weer een excuus om nooit te moeten stofzuigen wink

cl10: haha, dat is een goeie ;) :)  

cl10: hey, is bij u alles vlot verlopen bij het toekomen van us stozuiger bij The Insiders? Want mijn stofzuiger is blijkbaar spoorloos, ze hebben hem nog niet ontvangen.

nosy: Nee, ik heb ook dat mailtje aangekregen en ik heb hem vorige vrijdag binnen gedaan bij het Kiala punt ... Ik ga morgen daar eens horen of zij kunnen zien waar hem is.  Had jij een bewijs gekregen dat je hem hebt binnen gedaan?

cl10: Een bewijs heb ik niet gekregen maar de man van het kiala punt heeft de code op de doos, met de Rowenta stofzuiger, ingescand waar ik bijstond en toen was het in orde. Ik ga morgen ook eens bellen, als ik meer nieuws heb, zal ik het u hier laten weten.  

cl10: hey, heb jij al nieuws ondertussen ivm de Rowenta stofzuiger? Ik heb toen naar mijn kiala punt gebeld en die zeiden me dat de doos is opgehaald geworden dus dat alles ok is. Maar ja, dan kreeg ik een mail van the insiders dat mijn stofzuiger niet is aangekomen? Dus de fout ligt bij kiala maar wij zullen er moeten voor opdraaien al sik goed begrijp?  

nosy: Ik heb op de website van Kiala zelf nagekeken waar het pakje zit (met de barcode die op het retour label stond, je kan hier nog eens op het logo van Kiala klikken voor die code). En bij mij staat erbij dat ik het 02/12 heb afgegeven en 06/12 zou het zijn aangekomen. Dat heb ik doorgemaild.

cl10: Dankuzeer voor de tip !!  Ik heb het ondertussen ook bekeken op de Kiala site en inderdaad, mij pakje is zelfs maandagavond 5 december al toegekomen! En woensdagavond 7 december krijg ik een mail dat ze de stofzuiger niet hebben ontvangen....... Merci voor det ip!    

nosy: Hoi! Heb jij soms al reactie gekregen van The Insiders?

 
 • 26/11 - 19:58
 • heidi10

Ik ga hem houden voor mij is hij heel geschikt.

 
 • 25/11 - 11:18
 • Fiety26

Deze stofzuiger is een blijvertje! Ik raad hem absoluut aan, zeker aan mensen met huisdieren. Hij kreeg al een mooie plek. Dankjewel The Insiders!! 

 
 • 24/11 - 13:43
 • Dorolio

Zojuist de endsurvey ingevuld :) Ik ga hem niet houden, vond het toestel toch te zwaar om de trap op te sleuren, maar verder vond ik 'm wel fijn. Ik vraag me alleen af hoe het met die stofzak moet? Ze is niet meer leeg natuurlijk (leegschudden helpt ook niet echt), en zonder stofzak gaat het toestel niet dicht. 

Bungoo: ik vroeg me net hetzelfde af! het kan toch niet de bedoeling zijn dat we de stofzak "leeg" terugsturen. Ik wil dus ook weten of we hem mét stofzak (met vuil) terug moeten sturen of de stofzak er gewoon uit mogen laten! en liefst asap zodat we niet te laat zijn met onze retour!

Insider_Dominique: Dag Dorolio en Bungoo, jullie mogen de stofzuiger terugsturen zonder zak! Het is niet erg als de stofzuiger daardoor niet helemaal dicht kan, omdat hij beschermt zal zijn door de Rowenta doos.

Dorolio:  bedankt voor de info!

chrissie: Help ik vind de retourknop niet...?!

Dorolio: chrissie: op deze pagina naar boven scrollen, rechts staat een logo van Kiala, dat is de retourknop :)

Dorolio: Oei, de man had de doos al naar Kiala gebracht, dus mét de zak er nog in. Sorry Insiders, die kan ik niet meer terughalen... Ik neem aan dat ze de stofzuigers toch nog allemaal nakijken?

 
 • 24/11 - 13:20
 • annelies3a

ik ga hem houden :)

 
 • 24/11 - 12:31
 • Mauike

eindelijk de de endreview kunnen invullen toch besloten de Rowenta te houden, ik ben er super tevreden over, 't geluid, de zuigkracht, de hulpstukken, lengte van het snoer....'t enige minpunt vind ik de ergonomische handgreep maar ik zal er wel aan wennen

Insider_Dominique: Dag mauike, wat fijn om te lezen dat je de Rowenta Silence Force gaat houden en je de end survey hebt ingevuld! Bedankt smiley

 
 • 24/11 - 12:17
 • Jasjokko1976

De online reviews plaatsen, verlopen niet zoals gewenst. Zowel Mediamarkt, Coolblue nog niets vernomen over de review. Vandaag opnieuw mijn review nog eens gemaakt. Dit was de eerste keer dat ik iets elektronisch mocht testen (dus nog nooit reviews moeten plaatsen).  De stofzuiger ligt voor mij te zwaar in de hand en het voelt te lastig aan om te stofzuigen. Ik geef de voorkeur aan een lichtere stofzuiger en zal deze terugsturen. Jammer want ik had hier eigenlijk wel veel van verwacht.

orchid: Inderdaad, net hetzelfde bij mij. Ik heb overal reviews geplaatst, maar niks meer over gehoord en dus ook niet kunnen rapporteren. Wel heel tevreden over de stofzuiger, ik ga 'm houden.

Aurélie: Hoi, Ik heb enkel val coolblue een retour gehad, maar heb denk ik wel mijn reviews gevonden op de andere sites. Ik had niet door dat je de link pas moest zetten als je een bericht van de winkel had gekregen, ik heb ze onmiddellijkj erop gezet, met het idee, het zal er wel opkomen. Ik heb wel foto"s genomen van de verschillende reviews op de sites en die bijgevoegd.

cl10: hey, is bij u alles vlot verlopen bij het toekomen van us stozuiger bij The Insiders? Want mijn stofzuiger is blijkbaar spoorloos, ze hebben hem nog niet ontvangen.

cl10: hey Jasjoko, heb jij al meer nieuws ivm de Rowenta stofzuiger? Mijn kiala punt zei me dat de stofzuiger (in de doos zoals gevraagd door The Insiders) werd opgehaald binnen de termijn en dat voor mij alles inorde was. Maar ja, dat krijgen we een mail van The Insiders dat onze stofzuiger niet is aangekomen. Weet jij al meer?  

 
 • 24/11 - 10:42
 • zorro007

Zolang de testperiode loopt, blijf ik dan maar stofzuigen met deze Rowenta.

Insider_Dominique: Dag zorro007, hoe vaker je test, hoe beter! Vanaf vandaag staat de end survey online en kun je aangeven of je de Rowenta wenst te houden smiley

 
 • 23/11 - 13:35
 • SG2207

Eindelijk ook doorgekregen dat mijn review van Mediamarkt online is geplaatst. Ik had al wel eerder de link doorgekregen, dus had deze maar geüpload.  Ik zou het wel een mooie geste van Rowenta vinden als we allemaal onze stofzuiger zouden mogen houden, daar ze zelf schromelijk te laat zijn met te voldoen aan hun campagne voorwaardes :)  Trouwens, mijn stofzuigerzak zit al aardig vol, ik zou niet te staan springen om deze terug retour gestuurd te krijgen.

 
 • 22/11 - 17:09
 • stine1970

net bericht van Mediamarkt dat mijn revieuw geplaatst is, missie geslaagd, alle reviews zijn verschenen !!!

sandrag: hier ook eindelijk! :-O  

 
 • 21/11 - 12:09
 • m_d

Wanneer weten we hoe we de stofzuiger kunnen terugsturen? De campagne zou 10 dagen geleden al aflopen.. 

Aivens: Inderdaad, ik heb net dezelfde vraag gesteld :) Ik zou hem graag kunnen terugsturen aub. groetjes, Annelies

Insider_Dominique: Dag m_d, je hebt de Rowenta Silence Force wat langer kunnen testen dan vooraf aangegeven, vanaf heden staat de end survey online! Lees dus zeker even de mail door die je hebt ontvangen, alsook de aangepast voorwaarden op deze pagina smiley

cl10: hey, is bij u alles vlot verlopen bij het toekomen van us stozuiger bij The Insiders? Want mijn stofzuiger is blijkbaar spoorloos, ze hebben hem nog niet ontvangen.

m_d: Ja hoor, ik heb niets meer gehoord dus ik vermoed dat alles in orde is.

 

Start

21 okt

Tot en met

Einde

30 nov