De oorsprong van yoghurt op Griekse wijze gaat terug naar het oude Griekenland. De yoghurt is geïnspireerd op de Mediterrane traditie, wat zorgt voor een smeuïge en romige yoghurt met een frisse smaak. Nu is het aan jou om Yaourt à la Grecque van Nestlé te ontdekken! Schrijf je snel in voor zondag 14 juni!


>> ONTDEK HET PRODUCT
Open je pakket en leer het product kennen. Deel je eerste indrukken met ons door foto’s of een video te uploaden van je uitpakmoment.
>> NODIG JE VRIENDEN UIT
Laat hen ook kennismaken met het product en maak je ervaring nog leuker!
>> RAPPORTEER
Maak het product mee bekend en breng ons op de hoogte elke keer je over het product gesproken hebt
>> ACTIVITEITEN
 • Gebruik de talktools
 • Neem foto's
 • Schrijf een blogreactie
>> VUL DE END-SURVEY IN
Vertel ons over je conversaties, de reacties die je kreeg enz. door de end-survey in te vullen.

Activiteiten

STAP 1 : Proef Yaourt à la Grecque van Nestlé
Ga om jouw gratis Yaourt à la Grecque van Nestlé in de supermarkt in jouw buurt. Je vindt de producten terug in het schap van de zuivelproducten. Geniet van Yaourt à la Grecque van Nestlé op elk moment van de dag (als ontbijt, als tussendoortje of in bereidingen) en vorm zo je eigen eerlijke mening over deze heerlijke en smeuïge yoghurt.

STAP 2 : Deel jouw mening
Deel Yaourt à la Grecque van Nestlé met vrienden, familie en collega’s! Vertel hen over je eigen ervaringen en laat hen proeven van de heerlijke yoghurt op Griekse wijze. Zijn ze geïnteresseerd of overtuigd? Geef hen dan een kortingsbon zodat ze zelf deze yoghurt kunnen halen in hun supermarkt.

STAP 3 : Hou ons op de hoogte
Laat ons weten met wie, waar, wanneer je over Yaourt à la Grecque van Nestlé gesproken hebt via rapportjes. Bovendien kan je je gedetailleerde mening in de end-survey geven die je tijdens deze campagne in je mailbox krijgt.

Meer campagne info...

Yaourt à la Grecque van Nestlé is geïnspireerd op de mediterrane traditie om je een smeuïg en romige yoghurt aan te bieden.

In zijn natuurversie verleidt deze heerlijke, volle yoghurt niet alleen door zijn mooie witte kleur, maar ook door zijn frisse smaak en heerlijk smeuïge textuur.

Bekijk de video en kom meer te weten over deze yoghurt op Griekse wijze van Nestlé:

Wat kan je verwachten?

Exclusief voor jou:  

 • 2 bonnen voor gratis Nestlé Yaourt à la Grecque producten
 • 1 campagnegids
 • 1 Nestlé Yaourt à la Grecque lepel

 

Om te delen met familie, vrienden en collega’s:

 • 15 Nestlé Yaourt à la Grecque kortingsbonnen
 • 1 marktonderzoeksboekje
 • Nestlé Yaourt à la Grecque Quizkaartjes

 

De feiten op een rij

 • Yaourt à la Grecque van Nestlé is de yoghurt op Griekse wijze die je vindt in het koelvak.
   
 • Yaourt à la Grecque van Nestlé is geïnspireerd op de mediterrane traditie om je een smeuïg en romige yoghurt aan te bieden. In zijn natuurversie verleidt deze heerlijke, volle yoghurt niet alleen door zijn mooie witte kleur, maar ook door zijn frisse smaak met een vleugje aciditeit.
   
 • Yaourt à la Grecque bestaat in verschillende smaken en groottes: Yaourt à la Grecque natuur (grote pot van 450g. of 4x 150g.), natuur light (grote pot van 450g. of 4x 140g.), natuur gesuikerd (4x 140g.), of de overheerlijke varianten met citroen, koksnoot of aardbei (2x125g.) voor de echte fijnproevers.

Start

05 jun

Tot en met

Einde

12 aug