Eén op de drie mensen heeft (onbewust) last van tandvleesproblemen. Parodontax Ultra Clean tandpasta heeft een unieke formule die fluoride bevat. Daarmee helpt het tandvleesproblemen te voorkomen en tandplak te verwijderen voor gezond tandvlees en sterke tanden. Parodontax Ultra Clean is de nieuwste aanwinst binnen het Parodontax assortiment. De nieuwe smaak draagt bij aan een ultra schoon en fris gevoel!

Zie jij het wel zitten om Parodontax Ultra Clean tandpasta te proberen en je ervaringen hierover te delen met vrienden en familie? Schrijf je dan voor 23 mei in voor deze campagne!


>> ONTDEK HET PRODUCT
Open je pakket en leer het product kennen. Deel je eerste indrukken met ons door foto’s of een video te uploaden van je uitpakmoment.
>> NODIG JE VRIENDEN UIT
Laat hen ook kennismaken met het product en maak je ervaring nog leuker!
>> RAPPORTEER
Maak het product mee bekend en breng ons op de hoogte elke keer je over het product gesproken hebt
>> ACTIVITEITEN
 • Gebruik de talktools
 • Neem foto's
 • Schrijf een blogreactie
>> VUL DE END-SURVEY IN
Vertel ons over je conversaties, de reacties die je kreeg enz. door de end-survey in te vullen.

Activiteiten

Stap 1: Ontdek Parodontax Ultra Clean

Parodontax Ultra Clean is de nieuwste aanwinst binnen het Parodontax assortiment. De nieuwe smaak draagt bij aan een ultra schoon en fris gevoel! Gebruik Parodontax Ultra Clean en het mondwater elke dag om tanden te beschermen tegen tandvleesproblemen. Ontdek wat het voor jou doet en vorm zo jouw eigen mening over Parodontax.

Stap 2: Deel je mening

Ken je anderen die ook tandvleesproblemen hebben of mondhygiëne belangrijk vinden? Deel jouw ervaringen met vrienden, familie en collega’s én laat hen zelf kennis maken met Parodontax.

Deel je ervaringen in op sociale media met de hashtag #ParodontaxUltraClean #TheInsidersNL

Stap 3: Houd ons op de hoogte

Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig! Breng ons daarom via rapportjes en online reviews op de hoogte van elk gesprek dat je gevoerd hebt over Parodontax. Laat ons gedurende de campagne weten met wie, waarover, wanneer en hoe lang jullie hebben gepraat. En rapporteer je online reviews!

Meer campagne info...

Parodontax biedt je een uitgebreid assortiment tandpasta’s die natriumbicarbonaat bevatten zodat ze tot 4x meer tandplak verwijderen dan gewone tandpasta’s*. Dat zorgt ook voor de unieke smaak van deze tandpasta’s. Er is nu een variant met een nieuwe smaak: Parodontax Ultra Clean!

De combinatie van het grote aantal speciale bestanddelen en natriumbicarbonaat in de tandpasta zorgen samen voor een unieke smaak waar de meeste mensen na een paar weken gewend aan zijn.

* bij 2x per dag poetsen, na een professionele reiniging van het gebit, met uitzondering van Gel & Whitening

Wat kan je verwachten?

Speciaal voor jou:

 • 1 Parodontax Ultra Clean tandpasta (75ml)
 • 1 fles Parodontax mondwater
 • 1 Parodontax tandenborstel
 • 1 campagnegids
   

Om te delen met familie, vrienden en kennissen:

 • 20 Parodontax Ultra Clean samples
 • 20 leaflets met 50% kortingscoupon

De feiten op een rij

Parodontax biedt je een uitgebreid assortiment met tandpasta’s die natriumbicarbonaat bevatten zodat ze tot 4x meer tandplak verwijderen dan gewone tandpasta’s*.

Parodontax tandpasta is verkrijgbaar in verschillende fluoride varianten om op iedere behoefte aan te sluiten: Parodontax Fluoride, Parodontax Whitening, Parodontax Extra Fresh, Parodontax Gel, Parodontax Ultra Clean

* bij 2x per dag poetsen, na een professionele reiniging van het gebit, met uitzondering van Gel & Whitening

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare B.V. (PDX/0009/17)

Start

08 jun

Tot en met

Einde

16 jul