Top 5

The Insiders is een netwerk van invloedrijke consumenten, met meer dan 600.000 leden. Als Insider test je gratis interessante producten en deel je je ervaring met vrienden, familie en collega's. Op die manier help je om goede producten mee bekend te maken via goede, oude mond-tot-mond reclame. Veel interessanter voor ons als consument en zeker meer fun!

Word of Mouth (WOM) of mond-tot-mond reclame brengt een boodschap geloofwaardig over en met grote impact. Wist je dat maar liefst 67% van alle aankoopbeslissingen in eerste instantie beïnvloed zijn door mond-tot-mond reclame?* Een product waarover je tevreden bent, daar praat je nu eenmaal graag over en zo breng jij als consument de bal aan het rollen. WOMmen staat dus voor het mee bekend van een product of dienst door er simpelweg online én offline over te praten met vrienden, familie en kennissen!

* Bron: McKinsey, 2011.

 • Je krijgt de kans om toffe, handige of coole nieuwe producten, trends of ervaringen te ontdekken – soms nog voor ze op de markt komen!
   
 • Je probeert producten uit en kijkt mee achter de schermen dankzij exclusieve Insider informatie.
   
 • Je hebt altijd iets nieuws om over te spreken met vrienden en bekenden. Zo help je hen boeiende producten te ontdekken door jouw mening te delen.
   
 • Jouw mening telt: je beïnvloedt bedrijven om hun producten nog beter te maken of met jouw ideeën aan de slag te gaan.
   
 • Je helpt jouw favoriete producten mee bekend te maken door jouw mond-tot-mond reclame en beleeft er bovendien plezier aan!

Deelnemen aan een campagne beslis je volledig zelf! Indien je geïnteresseerd bent, kun je je inschrijven om je kandidaat te stellen voor een campagne. Na een tweetal weken zul je bericht krijgen of je al dan niet geselecteerd bent. Neem je liever niet deel? Dan schrijf je je niet in en laat je de campagne aan jou voorbij gaan zonder verplichtingen! 

Heb je je ingeschreven voor een campagne? Dan ontvang je na een tweetal weken een e-mail waarin staat of je al dan niet geselecteerd bent om deel te nemen. Hou dus zeker jouw mailbox en / of spamfilter in de gaten voor de verlossende mail.

* Verplicht veld