Campagnes

Als geregistreerd lid kan je meedoen aan zoveel projecten als je zelf wil. Dit hangt volledig af van jouw interesses.

 

1. INSCHRIJVEN – bepaal zelf aan welke campagnes je wil deelnemen

Bij de presentatie van een nieuwe Insider campagne, krijg je een uitnodiging via e-mail om je kandidaat te stellen. Alvorens dit te doen, kan je rustig de belangrijkste informatie over het product of dienst doorlezen en beslissen of deze campagne iets voor jou is of helemaal niet. Wanneer het product je echt interesseert, dan stel je je kandidaat door een aantal eenvoudige vragen te beantwoorden. Na afsluiting van de inschrijvingsperiode, krijg je een bevestigingsberichtje dat je kan meedoen.

Verhoog je kans op deelname

Tip 1: het aantal deelnemers is meestal begrensd, reageer dus snel op nieuwe campagne uitnodigingen

Tip 2: hoe meer surveys je invult, hoe beter we geïnformeerd zijn om campagnes op jouw maat aan te bieden.

Tip 3: hoe actiever de Insider, hoe groter de kans op deelname aan nieuwe campagnes

 

2. JOUW MENING – probeer het product uit en vorm je eerlijke mening

Als deelnemer ontvang je je Insider-pack thuis per post, word je uitgenodigd deze op te halen of mee te maken (vb. concert).
Dit Insider-pack bevat het product (vb. drankjes, gsm, boek), een campagneboekje met meer informatie over het verloop van de campagne, extra product informatie en eventuele andere materialen - ‘talk-tools’ - om je mond-tot-mond reclame tot een leuke ervaring te maken. De producten mag je houden of gedurende een periode gratis gebruiken (vb. bij duurdere producten zoals een gsm of TV)

Jouw taak is simpel: bekijk de materialen van het Insider-pack aandachtig en test het product in jouw dagelijks leven! Op die manier vorm je jouw eerlijke mening over het product.

 

3. VERTEL EROVER – Deel jouw mening met anderen en hou ons op de hoogte van hun reacties

Uiteraard test je het product niet alleen, maar spelenderwijs thuis met de familie, met vrienden, met collega’s, enzovoort. Als het product je bevalt, vertel er dan zoveel mogelijk mensen over en help mee om het product bekend te maken. Mocht het product je toch niet bevallen, probeer dan zonder vooroordelen andere mensen hun mening te vragen over het product, want smaken en meningen kunnen verschillen natuurlijk wink

Je zal merken dat deze mond-tot-mond reclame vanzelf gaat en erg leuk is om over toffe nieuwigheden te kunnen vertellen!
Jij bent immers op de hoogte van soms exclusieve producten, die nog niet eens te koop zijn. Je kan je vrienden nieuwsgierig maken met coole zaken, zoals de nieuwste gsm, een nieuw drankje, selectieve verzorgingsproducten, een exclusief concert, enzovoort.

Bewust of onbewust spreek je vandaag trouwens ook al elke dag over allerlei producten. Bij een Insider campagne doe je eigenlijk maar 1 ding extra, nl. feedback geven via mini-rapportjes over jouw ervaringen en conversaties.

Jouw mening en deze van je vrienden zijn heel belangrijk voor ons!! Is het product echt zo goed als we denken? Kan er nog iets verbeterd worden? Hoe zijn de reacties van je vrienden, collega’s, kennissen?

Stuur ons daarom regelmatig mini-rapportjes via de site.
Kom ook regelmatig een bezoekje brengen aan de campagne homepage om het laatste nieuws mee te pikken of te zien hoe andere Insiders plezier beleven aan hun mond-tot-mond activiteiten.

Nog geen lid?