The Insiders is een netwerk van invloedrijke consumenten, met meer dan 600.000 leden. Als Insider test je gratis interessante producten en deel je je ervaring met vrienden, familie en collega's. Op die manier help je om goede producten mee bekend te maken via goede, oude mond-tot-mond reclame. Veel interessanter voor ons als consument en zeker meer fun!

Word of Mouth (WOM) of mond-tot-mond reclame brengt een boodschap geloofwaardig over en met grote impact. Wist je dat maar liefst 67% van alle aankoopbeslissingen in eerste instantie beïnvloed zijn door mond-tot-mond reclame?* Een product waarover je tevreden bent, daar praat je nu eenmaal graag over en zo breng jij als consument de bal aan het rollen. WOMmen staat dus voor het mee bekend van een product of dienst door er simpelweg online én offline over te praten met vrienden, familie en kennissen!

* Bron: McKinsey, 2011.

Deel je graag jouw mening en wil je op de hoogte zijn van nieuwe, leuk producten? Registeren als Insider duurt slechts enkele minuten en is helemaal gratis! Maak een profiel aan waarin je ons een beetje over jezelf verteld. Dit gaat over wie je bent, wat je interesses zijn en wat je zo al doet. Op basis van jouw hobbies, interesses en voorkeuren kunnen we op die manier nauwkeurig nagaan welke toekomstige campagnes perfect bij jou passen.
 

  • Je krijgt de kans om toffe, handige of coole nieuwe producten, trends of ervaringen te ontdekken – soms nog voor ze op de markt komen!
  • Je probeert producten uit en kijkt mee achter de schermen dankzij exclusieve Insider informatie.
  • Je hebt altijd iets nieuws om over te spreken met vrienden en bekenden. Zo help je hen boeiende producten te ontdekken door jouw mening te delen.
  • Jouw mening telt: je beïnvloedt bedrijven om hun producten nog beter te maken of met jouw ideeën aan de slag te gaan.
  • Je helpt jouw favoriete producten mee bekend te maken door jouw mond-tot-mond reclame en beleeft er bovendien plezier aan!

Jouw gegevens worden enkel op een anonieme manier met klanten, gebruikers of derde partijen gedeeld. Dit betekent dat we demografische of statistische informatie kunnen doorgeven, maar die info wordt nooit direct gelinkt aan jouw persoonlijke gegevens of persoonlijke account.

Jouw persoonlijke informatie verder op geen enkele andere manier gedeeld. Enkel mits jouw uitdrukkelijke toestemming kan jouw persoonlijke informatie (buiten gebruikersnaam) doorgegeven worden met een derde partij.

Persoonlijke informatie zoals voornaam, achternaam, adres, email, telefoon nummer, geboortedatum, familie status kun je bovendien op elk ogenblik aanpassen of verwijderen. In dit laatste geval verwijder je hiermee jouw account.

 

Wanneer je deelneemt aan een campagne vinden we jouw mening natuurlijk heel belangrijk! Daarom vragen we jou om regelmatig rapporten te sturen waarin je beschrijft wat je van het product vindt, met wie je erover hebt gesproken, hoe lang jouw gesprekken hebben geduurd enz. Daarnaast kun je je mening met andere Insiders delen op de desbetreffende campagneblog. 

Neen, die keuze ligt volledig bij jou. Als je graag wil deelnemen aan een campagne, kun je je inschrijven via de desbetreffende campagnesite. Laat je echter een campagne liever aan jou voorbij gaan, dan hoef je helemaal niets te doen!  
 

Ben je geïnteresseerd in een campagne? Schrijf je dan in via de desbetreffende campagnepagina door de survey in te vullen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag! Op die manier stel je je kandidaat en maak je kans om geselecteerd te worden voor de campagne.

Geselecteerd worden gebeurt natuurlijk voor het grootste deel op basis van criteria die de klant op voorhand opstelt. Verder zijn er 4 factoren die bepalen dat je al dan niet kan deelnemen aan een Insider campagne

  • je profiel en interesses
  • het aantal deelnemers en de regio van de campagne
  • persoonlijke motivatie
  • Insidersstatus

Meer info hier rond vind je op http://www.theinsiders.eu/site/info/detail/1/188/selectie.htm

Neen, je kunt steeds gratis deelnemen, maar bij sommige campagnes kan het gebeuren dat er een waarborg wordt gevraagd. Dit gebeurt vooral bij campagnes waarbij je exclusieve, kostbare producten mag uitproberen. Die waarborg dient als verzekering tijdens het transport en het gebruik  van het product tijdens de campagne. Stuur je het product op tijd en volgens de juiste procedure terug, wordt jouw waarborg terug volledig vrijgegeven.
 

Onderaan bij Mijn Insider > Profiel vind je de knop ‘Uitschrijven’. Wanneer je hier op klikt, wordt jouw account definitief verwijderd. 
 

Neen, de mails die je van ons ontvangt zijn noodzakelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe campagnes of campagnes waaraan je deelneemt. Dit zijn aankondigingen van nieuwe campagnes en bepaalde surveys die je vrijblijvend kunt invullen. Ben je geselecteerd voor een campagne, dan ontvang je naast deze mails ook nieuwsbrieven van die campagne.