auteur Aneta

Nieuwe campagne: Santa Maria Extra Fine Selection Kruidenmixen

19/06/2017 - 13:21

Gevarieerd en gezond eten wordt een feestje met de producten van Santa Maria. Met de enorme reeks aan kruidenmixen zet je met verbluffend gemak een smaakvolle en gezonde maaltijd op tafel, op iedere dag van de week.

Santa Maria trekt de wereld rond om de juiste oogsten te selecteren en de kwaliteit keer op keer te controleren. Met een assortiment kruiden voor dagelijks gebruik en bijzondere selecties van unieke smaken is Santa Maria geschikt voor elke culinaire gelegenheid. Voor deze campagne stelt Santa Maria je graag deze kruidenmixen van het Extra Fine Selection gamma voor:

  • Jamaican Jerk
  • Japanese Natural Umami
  • American Cajun
  • Japanese Wasabi & Sesame
  • Indian Tandoori

Wil jij ook een originele twist aan je gerechten geven en iedereen laten proeven hoe heerlijk je hebt gekookt? Schrijf je dan nu in vóór 30/6!

Tot snel!
 

auteur Astrid

Gelukkige Moederdag!

14/05/2017 - 15:01

Mama's aan de top, dat is altijd zo geweest en zal ook zo blijven.
Graag wensen we al onze Insidermama's een heel fijne dag toe!

Wat zijn jullie plannen op deze Moederdag?

auteur Astrid

Bedankt voor je stem!

10/05/2017 - 11:01

Een paar weken geleden zijn we genomineerd voor The European Business Awards. ​Nu zijn we dankzij jullie verkozen tot European Public Champion 2017! ​Dit betekent dat we deel uitmaken van de meest innovatieve en succesvolle bedrijven in Europa!

We willen al onze Insiders hartelijk bedanken voor het stemmen; zonder jullie was het ons niet gelukt om deze prachtige prijs te bemachtigen! Jullie steun, inzet, enthousiasme en vertrouwen doorheen al deze jaren betekent zo veel voor ons.

​Voor ons was dit zeker het hoogtepunt van de week! ​Wat is jullie hoogtepunt van deze week?
 

auteur Adrian

Nieuwe campagne: ontdek de heteluchtfriteuses van Tefal en SEB !

19/04/2017 - 15:20

Ben jij op zoek naar een gezondere manier om lekkere frietjes te bakken? Ben jij het beu dat je hele keuken altijd vies ruikt? Of wil je graag gezonder eten zonder tijd te moeten inboeten? Een gezonder alternatief is een heteluchtfriteuse. Deze maakt gebruik van hete lucht, die met een ventilator door de binnenpan wordt verspreid en gecirculeerd. Het voordeel? Je hebt nauwelijks olie nodig!

  • De SEB ActiFry Express maakt gebruik van een technologie waarbij de heteluchtcirculatie wordt gecombineerd met de unieke ronddraaiende pendelarm, om een gelijkmatig en krokant resultaat te behalen. Bak frietjes, groenten, vlees, vis en ovensnacks met slechts 3% vet*.
  • De Tefal FryDelight maakt gebruik van de ‘Air Pulse Technology’, waarbij een bovenliggend verwarmingselement en een geoptimaliseerde luchtstroom worden gecombineerd. Je bereidt heerlijke, knapperige gerechten met weinig tot geen olie!*. Bovendien kun je naast frituren ook grillen, bakken en braden; 4 kookwijzen in slechts één apparaat!

Wij zoeken 200 Insiders die willen genieten zonder zich schuldig te voelen. Schrijf je in vóór 26/04!

Opgelet!

Tijdens de inschrijving voor je kandidatuur wordt geen waarborg gevraagd. Na het afsluiten van de inschrijvingsperiode wordt een preselectie gemaakt. Deze tijdelijke selectie zal een aantal kandidaten omvatten die voldoen aan het klantenprofiel voor SEB ActiFry en Tefal FryDelight. Daarna zal een e-mail worden gestuurd naar de kandidaten, met een link naar het betaalscherm waar we een waarborg.


De eerste 200 kandidaten van de preselectie die met succes een waarborg betalen worden automatisch geselecteerd voor de campagne en ontvangen een SEB ActiFry of Tefal FryDelight. Een bevestigingsmail met de definitieve selectie zal na de registratie worden verzonden.

Voor meer informatie over deze procedure, gelieve onze deelnamevoorwaarden te lezen.

auteur Astrid

Zalig Paasfeest!

16/04/2017 - 10:00

Geniet van dit extra lange paasweekend! Wat zijn jullie plannen?
Misschien een heerlijke brunch, samen eitjes rapen met de kids of heerlijke chocolade snoepen?

Abonneer je op de RSS feed

Laatste reacties