auteur Astrid

Gelukkige Moederdag!

14/05/2017 - 15:01

Mama's aan de top, dat is altijd zo geweest en zal ook zo blijven.
Graag wensen we al onze Insidermama's een heel fijne dag toe!

Wat zijn jullie plannen op deze Moederdag?

auteur Adrian

Nieuwe campagne: ontdek de heteluchtfriteuses van Tefal en SEB !

19/04/2017 - 15:20

Ben jij op zoek naar een gezondere manier om lekkere frietjes te bakken? Ben jij het beu dat je hele keuken altijd vies ruikt? Of wil je graag gezonder eten zonder tijd te moeten inboeten? Een gezonder alternatief is een heteluchtfriteuse. Deze maakt gebruik van hete lucht, die met een ventilator door de binnenpan wordt verspreid en gecirculeerd. Het voordeel? Je hebt nauwelijks olie nodig!

  • De SEB ActiFry Express maakt gebruik van een technologie waarbij de heteluchtcirculatie wordt gecombineerd met de unieke ronddraaiende pendelarm, om een gelijkmatig en krokant resultaat te behalen. Bak frietjes, groenten, vlees, vis en ovensnacks met slechts 3% vet*.
  • De Tefal FryDelight maakt gebruik van de ‘Air Pulse Technology’, waarbij een bovenliggend verwarmingselement en een geoptimaliseerde luchtstroom worden gecombineerd. Je bereidt heerlijke, knapperige gerechten met weinig tot geen olie!*. Bovendien kun je naast frituren ook grillen, bakken en braden; 4 kookwijzen in slechts één apparaat!

Wij zoeken 200 Insiders die willen genieten zonder zich schuldig te voelen. Schrijf je in vóór 26/04!

Opgelet!

Tijdens de inschrijving voor je kandidatuur wordt geen waarborg gevraagd. Na het afsluiten van de inschrijvingsperiode wordt een preselectie gemaakt. Deze tijdelijke selectie zal een aantal kandidaten omvatten die voldoen aan het klantenprofiel voor SEB ActiFry en Tefal FryDelight. Daarna zal een e-mail worden gestuurd naar de kandidaten, met een link naar het betaalscherm waar we een waarborg.


De eerste 200 kandidaten van de preselectie die met succes een waarborg betalen worden automatisch geselecteerd voor de campagne en ontvangen een SEB ActiFry of Tefal FryDelight. Een bevestigingsmail met de definitieve selectie zal na de registratie worden verzonden.

Voor meer informatie over deze procedure, gelieve onze deelnamevoorwaarden te lezen.

 

Hulp nodig tijdens het inschrijven?
Hoi iedereen! Voor deze campagne werken we samen met UPS om de pakketten te leveren. Mocht het even duren eer de UPS kaart laadt, wacht enkele ogenblikken. Indien dit niet helpt, probeer gerust via mobile, dat zou vlotter moeten gaan.

auteur Astrid

Zalig Paasfeest!

16/04/2017 - 10:00

Geniet van dit extra lange paasweekend! Wat zijn jullie plannen?
Misschien een heerlijke brunch, samen eitjes rapen met de kids of heerlijke chocolade snoepen?

auteur Astrid

Weer een stap dichter bij de European Business Awards...

24/03/2017 - 15:00

Goed nieuws, we hebben de eerste stemronde van de European Business Awards gehaald! Jullie stemmen hebben ervoor gezorgd dat we nu als finalist kans maken op de 'Business of the Year'- award - DANK JE WEL ALLEMAAL.

De tweede stemronde is ondertussen van start gegaan en het is deze ronde die zal beslissen wie deze award mee naar huis mag nemen. Nog tot 27 april kun je je finale stem uitbrengen. Help jij ons naar de eindmeet?

  1. Ga naar onze pagina op de website van de European Business Awards.
  2. Vul rechts onderaan jouw emailadres in en druk op 'Click here to vote'.
  3. Je ontvangt een email met een link waarop je moet doorklikken om jouw stem te bevestigen.

Klaar!

Vergeet je stem niet te delen via social media; hoe meer er wordt geWOMd, hoe beter! Op 4 mei worden de winnaars van de European Business Awards bekend gemaakt.
 

 

Over de European Business Awards

Sinds 2007 zet de European Business Awards jaarlijks de meest innoverende Europese bedrijven in de schijnwerpers om succes, innovatie en werkethiek binnen de Europese zakenwereld te stimuleren. Winnaars van de EBAs worden gelauwerd door een publiek van stadshoofden, leidinggevende industriëlen, ondernemers, zakenleiders, media-eigenaars en academici uit 34 Europese landen.

auteur Astrid

Vrouwen aan de top!

08/03/2017 - 12:01

Deze dag is voor jullie, dames! Het begon allemaal op 8 maart 1908 in New York. Vrouwen hadden genoeg van de slechte arbeidsomstandigheden in de textielindustrie en kwamen voor de eerste keer met deze staking op straat. De staking was het prille begin van de strijd voor de vrouwenemancipatie en tegen de vrouwendiscriminatie. Sindsdien hebben steeds meer straffe madammen de leiding genomen: Marie Curie, Dorothy Hodgkin, Amelia Earhart, Angela Merkel, Michelle Obama, Malala Yousafzai, Nafissatou Thiam, Marleen Temmerman... Te veel om op te noemen!

Naast haar sociaal-politieke boodschap is deze dag vandaag uitgegroeid tot een internationaal symbool voor erkenning, fierheid en empowerment van de vrouw.

Wie is de strafste vrouw in jullie leven als voorbeeld?

 

Abonneer je op de RSS feed

Laatste reacties